SR EN RU

RECENZIJE FKL KUPACA

Zadovoljstvo kupca je naš primarni cilj koji postižemo odličnom organizacijom logistike i podrškom visokokvalifikovanog menadžmenta i inženjera.

FKL uspešno rešava naše zahteve i u kontinuitetu nas snadbeva kvalitetnim proizvodima kojima u potpunosti možemo da verujemo.

Ing. Vladimír Cingroš ml.

SMS CZ s.r.o., Czech Republic

soc_proof
soc_proof

Naša kompanija “DIAS” LLC bavi se proizvodnjom mašina za obradu tla. Koristimo FKL proizvode za sve modele i modifikacije naših mašina bez izuzetka. FKL ležajevi imaju primenu na 90% naše opreme dok FKL glavčine pokrivaju preostalih 10%. Na ruskom tržištu ležajeva FKL ima najbolji odnos cena-kvalitet.

Mr. Kurnosov Valeriy Anatolievich

Deputy CEO DIAS LLC, Russia

Proizvod 100% u skladu sa narudžbom, identične rupe, veoma jednostavna montaža. Preostaje da se proveri da li će vek trajanja biti isti kao i kod konkurentnih brendova.

Mr. Denis Tailliart

Farmer iz Francuske

soc_proof
soc_proof

Cena i kvalitet mi odgovaraju ali glavna prednost je stalna raspoloživost na magacinu potrebnih ležajnih jedinica. Takođe, želim da istaknem dostupnost širokog spektara zaptivki ležajeva.

Mr. Rychka Iurii Vitalevich

Farmer iz Rusije

FKL ležajna jedinica PL-7520 se na mašinama našeg brenda pokazala veoma pouzdanom. Nakon 5 sezona i dalje funkcioniše bez problema.

Bojan Baraković

Vlasnik Agria doo, Serbia

soc_proof
soc_proof

FKL je odličan brend i koristeći njihove proizvode uočio sam duži životni vek ležajeva u odnosu na dosada korišćene brendove.

Mr. Rubén Holguera Prieto

Prodavac iz Španije

Nema primedbi na FKL proizvod IL50 nakon 50 hiljada hektara korištenja na našim velikim tanjiračama. Odlično rešenje za tanjirače sa nezavisnim diskovima.

Samata Gheorghe

Acasam s.r.l., Romania

soc_proof
soc_proof

FKL ležajne jedinice zadovoljavaju najviše potrebe kupaca današnjeg tržišta. Imam dugogodišnje iskustvo u poljoprivredi i kada sam prešao na FKL glavčine performanse mojih mašina su postale veoma stabilne.

Mr. Negrea Cristian Maglas

Farmer iz Rumunije

FKL ležajna jedinica LEFN 210 2PC.H u kućištu od nodularnog liva sa jedinstvenim sistemom zaptivanja ispunjava najviše zahteve tržišta i pomaže nama kao proizvođaču da unapredimo kvalitet svojih mašina. Kao korisnici FKL Agro Point glavčine IL50 takođe možemo samo da iskažemo zadovoljstvo kvalitetom integrisanog ležaja sa prirubnicom koji ne zahteva održavanje, dokazano radi bez problema u najtežim uslovima i ispunjava najviše standarde našeg premium kooperanta iz Francuske. Prednost FKL ležajeva koje ugrađujemo na svoje mašine je to što su trajno podmazani, ne zahtevaju održavanje i time štede vreme i novac istovremeno osiguravajući dug radni vek i odlične performanse.

Doc. Dr Savo Bojić

Fakultet tehničkih nauka, odsek Poljoprivredno mašinstvo Konstruktor mašina, Miraž doo, Srbija

soc_proof
soc_proof

FKL pruža izuzetnu tehničku podršku i nova inženjerska rešenja koja zadovoljavaju savremeni dizajn poljoprivrednih mašina.

Mr. Ganea Gheorghe

SC Artecom s.r.l., Romania

Koristimo samo FKL ležajeve. FKL je najbolji jer proizvodi sertifikovane ležajeve visokog kvaliteta i zato im verujemo 100%. FKL ležaj je vredan investicije u njega.

Mr. Mashentsev Evgenii Vladimirovich

CEO of Experimental production farm LUCH LLC, Russia

soc_proof
soc_proof

Nakon što sam počeo da koristim FKL proizvode smanjio sam vreme zastoja i uštedeo mnogo vremena i novca.

Matei Eduard

Farmer iz Rumunije