SR EN RU

Vesti

CANADA'S OUTDOOR FARM SHOW u Vudstok-u, Kanada

18.09.2024

FKL DOO Temerin sa ponosom je predstavio svoje inovativne proizvode na renomiranom sajmu Canada’s Outdoor Farm Show u Vudstoku, u saradnji sa ekskluzivnim distributerom, kompanijom PNS Tech. Manifestacija, održana od 10. do 12. septembra, okupila je preko 40.000 posetilaca, pružajući idealnu platformu za FKL da predstavi svoja napredna rešenja ležajeva za poljoprivredne mašine.

Canada's Outdoor Farm Show, poznat kao najveći poljoprivredni događaj u zemlji, ove godine je okupio više od 750 izlagača, stvarajući dinamično okruženje za inovacije i umrežavanje. Učešće FKL-a naglasilo je posvećenost podršci poljoprivrednoj zajednici kroz izdržljive, visokokvalitetne ležajeve koji unapređuju pouzdanost i efikasnost poljoprivrednih mašina.

Tokom sajma, FKL i PNS Tech su ostvarili kontakte sa brojnim distributerima rezervnih delova, poljoprivrednicima i proizvođačima opreme, razgovarajući o značaju pouzdanih komponenti u lancu vrednosti poljoprivrede. Posetioci su bili posebno zainteresovani za najnoviji asortiman kugličnih ležajeva FKL-a, koji su dizajnirani da izdrže zahtevne uslove savremene poljoprivrede.

Prisustvo na sajmu Canada’s Outdoor Farm Show predstavlja još jednu uspešnu prekretnicu u kontinuiranom širenju FKL-a na severnoameričko tržište. Partnerstvom sa kompanijom PNS Tech, FKL obezbeđuje kanadskim poljoprivrednicima pristup vrhunskim proizvodima i lokalnoj podršci, prilagođenim specifičnim izazovima poljoprivredne industrije.

Povratne informacije od posetilaca bile su izuzetno pozitivne, što odražava poverenje i interesovanje za kvalitet i inovacije FKL-a. Kompanija se raduje daljoj saradnji i jačanju svoje tržišne pozicije u Kanadi i šire.