SR EN RU

LEGS 211 2F.H

LEGS-ležajna jedinica, ležajna jedinica sa četiri vijka, kućište od livenog gvožđa, klin za centriranje, 2 uvrtna vijka u unutrašnjem prstenu, F-zaptivke

Application: Kombajn

3D model

Tehničke Specifikacije
dUnutrašnji prečnik ležaja55mm
DaPrečnik centraža125mm
LPrečnik kućišta185mm
ARastojenje između čela prirubnice i čela unutrašnjeg prstena33.4mm
A1Debllina oboda prirubnice 15mm
A2Visina kućišta27.5mm
JPrečnik podeonog kruga150mm
NPrečnik rupe18mm
BŠirina unutrašnjeg prstena55.6mm
kgMasa3.074kg
CdynDinamička nosivost43.6kN
CoStatička nosivost29kN
PuGranična zamorna nisivost1.218kN

Tehnički Crtež

Zaptivanje

F ZAPTIVKA / F ZAPTIVKA (2F)

Dvostruko zaptivanje, zaštitni poklopac smešten na unutrašnjem prstenu štiti od tvrdih čestica nečistoće praveći lavirint sa limenim delom zaptivke; zatim S zaptivka, sa lavirintom između limenog dela i gumene usne koja vrši kontaktno zaptivanje. Trenje i brojevi obrtaja su isti kao od S zapivke, ali nudi mnogo bolju zaštitu od od tvrdih čestica. Predstavlja veoma dobar sistem zaptivanja, limeni deo štiti zptivku od zemlje, prašine i tvrdih čestica, u isto vreme praveći lavirint sa gumenim delom. Gumena usna obezbeđuje kontaktno zaptivanje koje štiti ležaj od prodora sitnijih čestica, vode, vlage, pare i sl. Pogodno za teže uslove radazbog bolje zaštite od stranih uticaja. U primeni kod Y ležajeva (standardno).

Crtež Zaptivanja

LEGS 211 2F.H

×

LEGS 211 2F.H

×

Zaptivanje:

Dvostruko zaptivanje, zaštitni poklopac smešten na unutrašnjem prstenu štiti od tvrdih čestica nečistoće praveći lavirint sa limenim delom zaptivke.

LEGS 211 2F.H

×